Solformørkelsen

1.A var klar. De havde på forhånd fordybet sig i solens liv, og de havde gjort klar til formørkelsen med hjemmebyggede teleskoper. Så det var lidt snyd, da vejret svigtede, men humøret var i top og læringen på højtryk. Tak til diverese tv-kanaler, som viste os det, vi ikke kunne se udenfor.
Har man stadig ikke helt forstået, hvad der foregik, er man i øvrigt meget velkommen til at komme forbi 1.A og få forklaringen - de har fuldstændigt styr på det!

Visionen

Skolebestyrelsen har udarbejdet skolens vision. Næste skridt er at gøre den til vores alles vision med medfølgende missioner. Det sker igennem projekt Mening, som skal køre i hele skoleåret 2015-2016 - med start lige inden vi går på sommerferie. Via projekt Mening er det muligt at styrke medarbejderne motivation, arbejdsglæde og faglige stolthed. Læs mere om projektet her: http://www.lederweb.dk/Strategi/Organisationskultur/Artikel/110481/Find-ind-til-meningen-anden

De store lærer de små

Eleverne fra udskolingens valgfag "Sundhed og sociale forhold" underviste to onsdage 1.A og 1.C i idræt. De store havde forberedt et godt undervisningsforløb til de små, hvor de små legede sjove lege med sved på panden alt imens de blev klogere på dem selv og hinanden. Og alle, store som små, lærte noget.