Vesterbro Ny Skoles udviklingsplan 17-18

I skoleåret 2017-18 har vi fokus på særligt tre temaer, nemlig Faglighed, Elevtrivsel og Sammenhængskraft. Alt dette og meget mere kan I læse meget mere om ved at klikke på billedet herover, hvor udviklingsplanen ligger 'under' billedet som pdf-fil.

Alle de tre teamer har til formål at gøre Vesterbro Ny Skole til en skole, hvor alle børn har faglige deltagelsesmuligheder, og alle er i trivsel.

Solsystemet og planeterne

I 0.klasserne har vi her i vintermånederne tema om planeterne. Vi har tre forskellige værksteder med forskellige tilgange til læring herom. På billedet ses nogle af børnene på kreativt værksted, hvor vi maler solsystemet og taler om de forskellige planeters placeringer i forhold til hinanden, klima og meget mere.

Nye elever: Batman, Indiana Jones og Hulk

Vesterbro Ny Skole er jo en sand Vesterbro Skole - og deraf jo en skole med mange forskellige profiler. Vi har f.eks. både læger og politimænd i blandt vores elever, Luigi - Marios hjælper, 3 fjernsyn, 4 robotter, en hest, prinsesser, hekse, djævle og mange andre elever indskrevne - og nå ja, Batman går her selvfølgelig også.