10 års fødselsdag på VNS

Hip Hurra og 10 gange tillykke - en fødselsdag med plads til læring: Vesterbro Ny Skoles 10 års fødselsdag blev fejret med lagkager, popcorn, tale, sange og alskens pomp og pragt. Og så kunne man også fange en fisk, ramme bulls eye, skyde sig til point i fodbold (og måske ramme en lærer), lære at interviewe på engelsk, læse og lære om Berlin og Berlinmuren, man kunne spille regnespil, man kunne opleve, hvor meget en kartoffel kan sprede sig ud i luften, når man rammer den lige i øjet - og meget mere. Alt i alt en fantastisk fødselsdags- og læringsfest!

Vejret har været for godt

7.Gs salat har savnet vand her i det dejlige solrige vejr, vi har haft i starten af juni. Den er blevet let bitter. Radisernes er til gengæld kommet til at ligne roer. Heldigvis er krydderurterne i det rullende væksthus med egne fisk velsmagende. 7.G er blevet introduceret til biologiske kredsløb og nye dyrkningsformer, som er velegnede i byer. Så spørg endelig dem til råds, hvis du skal have gang i nyttehaven på altanen.
Flere fotos på elevintra og Væksthuset: http://akvaponiskselskab.dk/rullendevaeksthus/

Vi er klar!

Velkommen tilbage i skole - vi har gjort vores til at være klar til at tage imod alle jer elever. Fra den 4.-6. august var alt skolens pædagogiske personale og hele ledelsen på uddannelse - primært om alle de dejlige ting, den nye skolereform byder på. Den 7.-8. august var vi alle sammen på skolen for at forberede os til at starte skolen op igen. Nu er det jo hverdag - den nye slags, med nye arbejdstider, nyt fag USU = understøttende undervisning, bevægelse i undervisningen og meget mere. Vi glæder os til det hele!