Vesterbro Ny Skoles udviklingsplan 16-17

I skoleåret 2016-17 har vi fokus på særligt tre temaer, nemlig Inklusion, Bevægelse og Trivsel. Alt dette og meget mere kan I læse meget mere om ved at klikke på billedet herover, hvor udviklingsplanen ligger 'under' billedet som pdf-fil.

Alle de tre teamer har til formål at gøre Vesterbro Ny Skole til en skole, hvor alle børn har deltagelsesmuligheder, og alle er i trivsel.

Bærbare computere til alle

Lige inden efterårsferien kom vi i hus med vores it-løsning, hvor alle vores elever fra 5.klasse og opefter kan medbringe egen bærbar computer eller kan låne af skolen. Det betyder, at vi nu har en 1:1 løsning fra 5.klasse. Det har vagt stor glæde hos eleverne og deres lærere og pædagoger. Det giver nemlig nye muligheder i undervisningen, når den bærbare hele tiden er tilgængelig. Fra 4.klasse og ned er der mulighed for brug af bærbare via låneordning, hvor lærerne og pædagogerne booker bærbare til brug i undervisningen. Vi har klassesæt nok til, at alle klasser kan bruge bærbare i undervisningen minimum en gang i ugen.

Skal dit barn starte i skole?

Skal dit barn skrives op til børnehaveklasse? Hvis I bor i Vesterbro Ny Skoles grunddistrikt, er I sikret en plads hos os. I kan finde ud af, hvilket distrikt I tilhører, ved at trykke på menupunktet indskrivning i den vandrette bjælke øverst. Hvis ikke, så har vi sikkert også plads.
I den kommende tid afholder vi nogle forskellige arrangementer, hvor I har mulighed for at lære os at kende, og vi har mulighed for at møde jer.

  • Åbent hus den 2. november fra 16-19.
  • Åben skole den 3. november  fra 9-11. 
  • Informationsaften den 9. november fra 17-18:30.

Du kan læse mere om vores åbne hus ved at klikke på billedet herover.