Vesterbro Ny Skoles udviklingsplan 18-19

I skoleåret 2018-19 har vi fokus på særligt tre temaer, nemlig Faglighed, Elevtrivsel og Sammenhængskraft. Alt dette og meget mere kan I læse meget mere om ved at klikke på billedet herover, hvor udviklingsplanen ligger 'under' billedet som pdf-fil.

Alle de tre teamer har til formål at gøre Vesterbro Ny Skole til en skole, hvor alle børn har faglige deltagelsesmuligheder, og alle er i trivsel.

Det nye grønne tag står færdigt

Skulle i have gået glip af det, så var der mindst tre elever der var meget engagerede i miljøet. Så meget at der ramte flere af de store medier. Der var også en del radiointerview med de tre piger fra skolen. 

https://www.information.dk/indland/leder/2018/11/virker-naar-boern-beder-voksne-tage-klimaforandringerne-serioest?lst_prel

https://www.information.dk/indland/2018/11/vaer-vaer-skolestrejke-klimaet-morgen-seks-danske-byer

Her går det godt!

Hele to karakterer steg karaktergennemsnittet med ved afgangseksamen i år. Det er høsten af en lang rejse med fokuseret og tværgående indsats, mener skolens pædagogiske afdelingsleder, Jon Lillemark Jørgensen.

Den langstrakte indsats har blandt andet betydet, at forældre til børn på skolen har talt med andre i lokalområdet om at støtte folkeskolen. Og sammen har de vendt fortællingen om skolen.

Hvis du vil læse mere, så se her: https://minby.dk/2018/08/22/74651/vesterbro-ny-skole-hitter-med-karaktererne-efter-lang-indsats/