Vesterbro Ny Skoles udviklingsplan 17-18

I skoleåret 2017-18 har vi fokus på særligt tre temaer, nemlig Faglighed, Elevtrivsel og Sammenhængskraft. Alt dette og meget mere kan I læse meget mere om ved at klikke på billedet herover, hvor udviklingsplanen ligger 'under' billedet som pdf-fil.

Alle de tre teamer har til formål at gøre Vesterbro Ny Skole til en skole, hvor alle børn har faglige deltagelsesmuligheder, og alle er i trivsel.

Da der gik kuk og pip i den...

Hver fredag morgen holder vi morgensang for 0.-1. klasse - og i fredags gik der helt kuk og pip i den. Vi sang både "Se den lille stær" og "Rapanden Rasmus" - og 1.b og 1.c overraskede i den grad vores musiklærer Jan. De kunne nemlig hele "Se den lille stær" - samtlige vers. Det er superflot, når man går i første klasse.
Forældre er altid velkomne til morgensang om fredagen. Vi starter klokken 8:00 - og vi synger!

Suppleringsvalg til skolebestyrelsen

Hos os sætter vi stor pris på inddragelse af forældrene i skolens virke, og derfor vil vi meget gerne supplere vores skolebestyrelse. Så meld dig gerne, hvis du vil have indflydelse på, hvordan Vesterbro Ny Skole fungerer. Du er opstillingsberrettiget, hvis du har børn på skolen. Er du interesseret, så kontakt skolens kontor på 3322 1801 eller [email protected] eller vores bestyrelse. Bestyrelsen kan kontaktes via forældreintra i beskedsystemet.
Hvis du klikker på billedet over denne nyhed, finder du planen for valget.