Forberedelse til 2015-2016

Alt læringspersonalet på VNS mødte på arbejde den 3. august. Vi var på sommerskole om læringsmålsstyret undervisning, vi havde arbejdsdage på skolen, vi mødtes til teamsnakke - nogle i nye teams, der blev kigget på nye lokaler og tænkt indretningstanker, og der blev tænkt i læringsaktiviteter til det nye skoleår. Det har været en rigtig god opstartsuge. Nu er vi klar til, at alle vores elever møder igen den 10. august. 

Visionen

Skolebestyrelsen har udarbejdet skolens vision. Næste skridt er at gøre den til vores alles vision med medfølgende missioner. Det sker igennem projekt Mening, som skal køre i hele skoleåret 2015-2016 - med start lige inden vi går på sommerferie. Via projekt Mening er det muligt at styrke medarbejderne motivation, arbejdsglæde og faglige stolthed. Læs mere om projektet her: http://www.lederweb.dk/Strategi/Organisationskultur/Artikel/110481/Find-ind-til-meningen-anden

Vi er klar!

Så er vi her igen, klar og friske. Torsdag den 6. august stimlede vi alle sammen i gården og fik taget billede, så I alle kan se os an, inden I skal møde os mandag morgen. Vi glæder os til at se jer alle sammen igen. Husk også, at I skal have taget jeres skolefoto lige om lidt. Enten har I allerede fået fotosedler med hjem, eller også får I dem her en af de allerførste skoledage. Vi ses!