Sommerferie til den 8. august klokken 8:00

Fredag den 24. juni blev der sunget ferie, F e r i e, F E R I E meget højt i gården klokken 14:00, og så gik alle vores elever på sommerferie. Den 27. og 28. juni blev mødtes alt pædagogisk personale til fællesplanlægning af det kommende skoleår, og 29.juni og 1. juli var ledelsen og et par stykker mere stadig på arbejde. Så var der ferie til alle.

Vi ses igen den 8. august klokken 8:00 - og den 10. august klokken 9:30, hvis du skal starte i 0.klasse.

Mere ro i klassen

"Lærerne tæller op, når de skal have ro. Der er mere ro i klassen, og jeg kan bedre koncentrere mig.", udtaler elev fra 5.q.
De gode historier om inklusion er på vej ud i æteren. For der er mange gode historier, som vi ikke er gode nok til at få ud over rampen. Nu arbejder alle skole i København på en fælles indsats omkring dette. Så følg med det kommende stykke tid i lokalavisen, hvor der kommer flere af de gode historier. Hvis I klikker på billedet, vil I kunne læse hele artiklen.

Vesterbro Ny Skoles udviklingsplan 16-17

I kommende skoleår vil vi have fokus på særligt tre temaer, nemlig inklusion, bevægelse og trivsel. Alt dette og meget mere kan I læse meget mere om ved at klikke på billedet herover. Udviklingsplanen ligger 'under' billedet som pdf-fil.