10 års fødselsdag på VNS

Den 3. september fra 17-19 fejrer vi 10 års fødselsdag. Kom og vær med til fejre skolens fødselsdag! Eleverne omdanner skolens gårde til et virvar af aktiviteter, hvor du kan opleve både faglighed og underholdning, bl.a. et multimedieshow, en kartoffelmaskine i aktion og en masse andre sjove ting... Der vil naturligvis også være mulighed for at købe lækre kager, kaffe, te og andet godt til den lille sult.

Kl. 17:00 Velkomst v/skoleleder Susan Egehoved Skolens sang v/René Machon og kor
Kl. 17:15 Aktiviteter og madboder åbner

Vejret har været for godt

7.Gs salat har savnet vand her i det dejlige solrige vejr, vi har haft i starten af juni. Den er blevet let bitter. Radisernes er til gengæld kommet til at ligne roer. Heldigvis er krydderurterne i det rullende væksthus med egne fisk velsmagende. 7.G er blevet introduceret til biologiske kredsløb og nye dyrkningsformer, som er velegnede i byer. Så spørg endelig dem til råds, hvis du skal have gang i nyttehaven på altanen.
Flere fotos på elevintra og Væksthuset: http://akvaponiskselskab.dk/rullendevaeksthus/

Vi er klar!

Velkommen tilbage i skole - vi har gjort vores til at være klar til at tage imod alle jer elever. Fra den 4.-6. august var alt skolens pædagogiske personale og hele ledelsen på uddannelse - primært om alle de dejlige ting, den nye skolereform byder på. Den 7.-8. august var vi alle sammen på skolen for at forberede os til at starte skolen op igen. Nu er det jo hverdag - den nye slags, med nye arbejdstider, nyt fag USU = understøttende undervisning, bevægelse i undervisningen og meget mere. Vi glæder os til det hele!