Liveshow fra morgenstunden

Dagen startede med store hits af Lukas Graham - Mama said, og ingen mindre end Michael Jackson - Beat it. Der er tale om ren og skær talentudvikling, når Pelle og musikholdene i 1.klasse er i gang. Vi ser og oplever et stort potentiale og en stor lyst til at optræde. Samtidig er der tale om talenter, som kan trække publikum. Fra alle i 0. og 1. klasse skal der lyde en stor tak for endnu en helt fantastisk, musikalsk liveshow fra morgenstunden. Godmorgen og god weekend til alle.

Fællessovning uden spøgelseshistorier

3.z overnattede på skolen fra fredag til lørdag, og det er ret spændende at få lov til, når man går i 3.klasse. Alle var på madholdet, der var fællesspisning, og faktisk var hele aftenen, natten og næste morgen i fællesskabets tegn. Der var også lavet faste aftaler om, at der IKKE skulle læses spøgelseshistorier. Næste morgen 8:30 kom forældrene og spiste morgenmad sammen med deres børn på skolen. Tusinde tak for en god overnatning.

Nøj - en tømrer!

Vi skulle have hjælp udefra til en mindre ombygning, så vi fik besøg af en tømrer. Og det der med træ, træstøv og store skæremaskiner er altså spændende. I hvert tilfælde fik tømreren en hel del publikum, da han stod og savede i vores skolegård. Alt foregik selvfølgelig under sikre forhold. Børnene blev instrueret i at holde behørig afstand. De fik også lov til at stille spørgsmål og til at samle træstøvet sammen og dufte til det, da tømreren var færdig og havde pakket maskinen sammen igen. Det duftede rart. Vi inviterer altid gerne flere slags håndværkere ind i skolen, når de har lyst til at lære vores elever noget - så sig endelig til på mail@vesterbronyskole.kk.dk, hvis I gerne vil byde ind med lærdom til vores fantastiske elever.