Vesterbro Ny Skoles udviklingsplan 16-17

I skoleåret 2016-17 har vi fokus på særligt tre temaer, nemlig Inklusion, Bevægelse og Trivsel. Alt dette og meget mere kan I læse meget mere om ved at klikke på billedet herover, hvor udviklingsplanen ligger 'under' billedet som pdf-fil.

Alle de tre teamer har til formål at gøre Vesterbro Ny Skole til en skole, hvor alle børn har deltagelsesmuligheder, og alle er i trivsel.

VNS i Politiken

"Lyden af velcro, der flås op, er øredøvende.
For få minutter siden blev frikvarteret ringet af i skolegården på Vesterbro Ny Skole i København. Nu sidder 1. a og 1. b på gulvet foran indgangen til skolens idrætshal og river velcrobåndene op, så skoene kan slippe fødderne.
Der står idræt på skoleskemaet. Men som de første hurtige drenge opdager, da de har spurtet på bare tæer ind på hallens linoleumsgulv, er der noget ved undervisningen i dag, som er lidt ekstraordinært:

Der er besøg af to fremmede idrætslærere. Et sæt baskettrænere, der kan lave tricks og begå sig med en bold på et niveau, som de vanlige idrætslærere, Sandra og Anders, aldrig har kunnet imponere med.

..." Hvis du vil læse hele artiklen, så klik på billedet herover, så ryger du direkte til artiklen på Politikens website.

Glædelig jul

Der jules og hygges i alle klasser og kroge - og alle har efterhånden klippet julen ind og pyntet op i deres klasselokaler. Den traditionelle konkurrence, om hvilken klasse, der har lavet den længste guirlande, er i fuld gang. Og så er der en ny tradition på banen fra i år: Hvilken klasse er den flottest pyntede? Det bliver afgjort den 16. december, hvor skolelederen tager en runde i alle klasser og afgør denne æstetiske konkurrence. Glædelig jul til alle - vi holder ferie fra den 22. december til og med den 3. januar 2017.