Mudder og vand i Bøllemosen

Fredag 29. april var 4.c på tur for at se på dyrelivet i Bøllemosen ved Skodsborg. Efter introduktion ved naturvejleder Anders, og en gåtur i moseområdet, gik jagten i gang. Vi fangede vandsalamandere, guldsmedelarver, vårfluelarver og en række andre smådyr. Vi fik også vand i gummistøvlerne og mudder her og der, og vi var heldige med vejret, som holdt tørt hele dagen.

Fællessovning uden spøgelseshistorier

3.z overnattede på skolen fra fredag til lørdag, og det er ret spændende at få lov til, når man går i 3.klasse. Alle var på madholdet, der var fællesspisning, og faktisk var hele aftenen, natten og næste morgen i fællesskabets tegn. Der var også lavet faste aftaler om, at der IKKE skulle læses spøgelseshistorier. Næste morgen 8:30 kom forældrene og spiste morgenmad sammen med deres børn på skolen. Tusinde tak for en god overnatning.

Vi prøver

Så er det blevet afgangsprøvetid - fra den 2. maj til og med den 11. maj er der skriftlige prøver. Så er der en kort mellemperiode, hvor eleverne i afgangsklassen primært arbejder med de fag, de skal til mundtlige afgangsprøver i. Herefter følger perioden med de mundtlige prøver fra den 30. maj til og med den 20. juni. Den 22. juni er der dimmision. Så de næste to måneder prøver vi, det bedste vi kan, og vi gør os umage. Held og lykke til at vores elever i niende klasse.