10 års fødselsdag på VNS

Hip Hurra og 10 gange tillykke - en fødselsdag med plads til læring: Vesterbro Ny Skoles 10 års fødselsdag blev fejret med lagkager, popcorn, tale, sange og alskens pomp og pragt. Og så kunne man også fange en fisk, ramme bulls eye, skyde sig til point i fodbold (og måske ramme en lærer), lære at interviewe på engelsk, læse og lære om Berlin og Berlinmuren, man kunne spille regnespil, man kunne opleve, hvor meget en kartoffel kan sprede sig ud i luften, når man rammer den lige i øjet - og meget mere. Alt i alt en fantastisk fødselsdags- og læringsfest!

Åben-skole-forløb i Det Maritime Ungdomshus

Teambuilding, samarbejdskompetencer og sikkerhed til søs var i højsædet i et forløb, der strakte sig over tre onsdage her i efteråret. 9.a´s piger og drenge blev udfordret både på samarbejdskompetencer og faget fysik i forskellige typer fartøjer. Forløbet foregik i Det Maritime Ungdomhus, hvor det er muligt for skoleklasser og deres lærere at deltage i faglige forløb og samarbejdsforløb samt windsurfe, stå på vandski, dykke, fiske, sejle i kajak og meget mere. I kan læse mere om Det Maritime Ungdomshus her: http://www.kk.dk/da/brugbyen/brug-steder-i-byen/groenne-omraader/parker/amager/det-maritime-ungdomshus

Vi er klar!

Velkommen tilbage i skole - vi har gjort vores til at være klar til at tage imod alle jer elever. Fra den 4.-6. august var alt skolens pædagogiske personale og hele ledelsen på uddannelse - primært om alle de dejlige ting, den nye skolereform byder på. Den 7.-8. august var vi alle sammen på skolen for at forberede os til at starte skolen op igen. Nu er det jo hverdag - den nye slags, med nye arbejdstider, nyt fag USU = understøttende undervisning, bevægelse i undervisningen og meget mere. Vi glæder os til det hele!