Vesterbro Ny Skoles udviklingsplan 16-17

I skoleåret 2016-17 har vi fokus på særligt tre temaer, nemlig Inklusion, Bevægelse og Trivsel. Alt dette og meget mere kan I læse meget mere om ved at klikke på billedet herover, hvor udviklingsplanen ligger 'under' billedet som pdf-fil.

Alle de tre teamer har til formål at gøre Vesterbro Ny Skole til en skole, hvor alle børn har deltagelsesmuligheder, og alle er i trivsel.

Future Classroom i udskolingen

Future Classroom er et koncept, der gentænker samspillet mellem klasselokalers indretning og den måde, elever undervises på. VNS turbohold fra udskolingen har været en tur i fremtiden og har her haft faglige fokus på storbyens infrastruktur. Hvis I vil læse mere, så hop en tur på gruppen VNS turbohold på facebook her: https://www.facebook.com/VNS-turbohold-229184764190806/

Og hvis du vil vide mere om, hvad der sker i dagligdagen i vores udskoling, så kig her: vnsudskoling.tumblr.com

Skal du starte i skole?

På Vesterbro Ny Skole er alle børn velkomne - og i øjeblikket er vi så heldige, at vi har besøg af børn fra lokalområdets børnehaver. Børnene er dem, som skal starte i skole efter sommerferien, og de er både på besøg hos os i deres kommende klasser hos deres kommende lærere, og på deres kommende fritidshjem.
Følg med her i alle de ting, der sker på skolen i forbindelse, at du skal starte i skole efter sommerferien.

Skal du også på besøg med din børnehave? Så glæder vi os også til at byde dig velkommen.