Vesterbro Ny Skoles udviklingsplan 17-18

I skoleåret 2017-18 har vi fokus på særligt tre temaer, nemlig Faglighed, Elevtrivsel og Sammenhængskraft. Alt dette og meget mere kan I læse meget mere om ved at klikke på billedet herover, hvor udviklingsplanen ligger 'under' billedet som pdf-fil.

Alle de tre teamer har til formål at gøre Vesterbro Ny Skole til en skole, hvor alle børn har faglige deltagelsesmuligheder, og alle er i trivsel.

På gensyn til eksamen og i verden

I fredags var det niendeklassernes sidste skoledag - og dermed siger vi nu på gensyn til dem. Vi møder dem til deres kommende afgangsprøver og til dimission onsdag den 27. juni klokken 17:00, hvor de kan fejre, at nu har de gennemført folkeskolen.
Der er altid tale om et gensyn, for selv om de ikke lige kommer forbi her på skolen hver dag, så møder vi dem ofte her på Vesterbro og nogle gange også helt andre steder i verden.
Held og lykke til jeres eksaminer, held og lykke på jeres vej. Og som det fremgår at billedet, så er det vigtigt at huske at få vand nok her i varmen - også når man er lærer.

Det nye grønne tag - byggeprocessen

I uge 10 startede byggearbejdet på og omkring Multihallen, så vi efter sommerferien kan udnytte hele taget med mulighed for stilleområder og lavintens bevægelse i frikvarterer samt til naturfaglig undervisning. Det bliver en skøn grøn oase midt i skolen. Det bliver godt, men inden da kommer der nogle gener i form af byggeplads og stillads mm. Der bliver opsat byggehegn rundt om hele området, hvor der foregår arbejde, og vi er i daglig dialog med byggeleder, så vi kan sikre os, at sikkerheden er i top i hele perioden.
Det er aftalt, at der ikke vil være kørsel til og fra byggepladsen ml. kl. 07:30 -08:10.
I byggeperioden bliver der nedlagt cykelparkering foran Multihallen. I stedet skal I benytte cykelstativerne i Alsgade.
Hvis du klikker på billedet ovenfor, vil du kunne se den detaljerede byggeplan.