10 års fødselsdag på VNS

Vesterbro Ny Skoles 10 års fødselsdag blev fejret med lagkager, popcorn, tale, sange og alskens pomp og pragt. Man kunne fange en fisk, ramme bulls eye, skyde sig til point i fodbold (og måske ramme en lærer), lære at interviewe på engelsk, læse og lære om Berlin og Berlinmuren, man kunne spille regnespil, man kunne opleve, hvor meget en kartoffel kan sprede sig ud i luften, når man rammer den lige i øjet - og meget mere. Alt i alt en fantastisk fødselsdags- og læringsfest!
Overskuddet fra skolens fødselsdag var på 14.975,42 kr går til fonden "VNS venner". Her kan bl.a. søges penge til økonomisk trængende elever til støtte til dækning af egenbetaling til lejrskole m.m. Ansøgningsskema kan findes i forældreintra.

Åben-skole-forløb i Det Maritime Ungdomshus

Teambuilding, samarbejdskompetencer og sikkerhed til søs var i højsædet i et forløb, der strakte sig over tre onsdage her i efteråret. 9.a´s piger og drenge blev udfordret både på samarbejdskompetencer og faget fysik i forskellige typer fartøjer. Forløbet foregik i Det Maritime Ungdomhus, hvor det er muligt for skoleklasser og deres lærere at deltage i faglige forløb og samarbejdsforløb samt windsurfe, stå på vandski, dykke, fiske, sejle i kajak og meget mere. I kan læse mere om Det Maritime Ungdomshus her: http://www.kk.dk/da/brugbyen/brug-steder-i-byen/groenne-omraader/parker/amager/det-maritime-ungdomshus

Skolestart 2015

Skal dit barn starte i skole næste år, kan du skrive dit barn op digitalt på www.kk.dk/byensskoler. Det kan du gøre i perioden 27. oktober klokken 9.00 til 23. november kl. 24.00.
Der er informationsmøde den 5. november 2014 for nye 0.klasser klokken 17:00-18:30 i Multihallen.