Vesterbro Ny Skoles udviklingsplan 16-17

I skoleåret 2016-17 har vi fokus på særligt tre temaer, nemlig Inklusion, Bevægelse og Trivsel. Alt dette og meget mere kan I læse meget mere om ved at klikke på billedet herover, hvor udviklingsplanen ligger 'under' billedet som pdf-fil.

Alle de tre teamer har til formål at gøre Vesterbro Ny Skole til en skole, hvor alle børn har deltagelsesmuligheder, og alle er i trivsel.

Future Classroom i udskolingen

Future Classroom er et koncept, der gentænker samspillet mellem klasselokalers indretning og den måde, elever undervises på. VNS turbohold fra udskolingen har været en tur i fremtiden og har her haft faglige fokus på storbyens infrastruktur. Holdet har arbejdet med at bygge metrolinjer og en ringbane. Udfordringen har krævet koordineret samarbejde og der blev arbejdet intensivt i flere timer. Hvis I vil læse mere, så hop en tur på gruppen VNS turbohold på facebook her: https://www.facebook.com/VNS-turbohold-229184764190806/

Lyset er tilbage

Godt nytår. Så er 2017 startet, og alle er tilbage i skole igen. Dagene er blevet længere, og der er mere lys - alligevel bringer vi her et billede af de fine luciapiger og -drenge fra december, blot for at minde om lyset. Hos os består lyset i øvrigt altid i alle vores elevers flotte præstationer, sjove indfald og daglige gang på skolen. Næste tradition i dette skoleår er fastelavn i indskolingen, som afholdes som et fælles arrangement imellem skolen og Fritidshjemmet ved Vesterbro Ny Skole.