Vesterbro Ny Skoles udviklingsplan 16-17

I skoleåret 2016-17 har vi fokus på særligt tre temaer, nemlig Inklusion, Bevægelse og Trivsel. Alt dette og meget mere kan I læse meget mere om ved at klikke på billedet herover, hvor udviklingsplanen ligger 'under' billedet som pdf-fil.

Alle de tre teamer har til formål at gøre Vesterbro Ny Skole til en skole, hvor alle børn har deltagelsesmuligheder, og alle er i trivsel.

Åben skole projekt med Teaterbutikken

Gennem hele uge 22 har 5C været i Teaterbutikken på Kvægtorvet. Klassen har indøvet et stykke om 'Kvægtorvet i Gamle dage'. Der er blevet leet og ageret, slagtet og sunget under kyndig vejledning af profferne Elin og Winnie, og elevernes familier er naturligvis stillet op til publikumsrollen. Tusinde tak for en fantastisk oplevelse!

Hvis du vil læse mere om, hvad Teaterbutikken tilbyder skoler, kan du læse her: https://www.teaterbutikken.org/klasseprojekter

Future Innovation Lab

Future Innovation Lab fra UCC har samarbejdet med vores MII-klasse.  Dette via et hold internationale Erasmus-studerende som sammen med vores elever har producere undervisningsmaterialer og andre hjælpemidler, der har fokus på at fremme elevernes interkulturelle forståelse samt bidrage til grammatikundervisningen på engelsk.
MII-klassen er vores modtageklasse for 9-13-årige udlændinge, herunder bl.a. flygtningebørn, som igennem længere eller kortere tid skal bo i Danmark.