Vesterbro Ny Skoles udviklingsplan 16-17

I skoleåret 2016-17 har vi fokus på særligt tre temaer, nemlig Inklusion, Bevægelse og Trivsel. Alt dette og meget mere kan I læse meget mere om ved at klikke på billedet herover, hvor udviklingsplanen ligger 'under' billedet som pdf-fil.

Alle de tre teamer har til formål at gøre Vesterbro Ny Skole til en skole, hvor alle børn har deltagelsesmuligheder, og alle er i trivsel.

Muggler Quidditch

I denne uge har vores 2.klasser temauge om magi og mystik, og alle eleverne går igennem 5 magiske værksteder. På et af værkstederne skal der spilles Quidditch. Spillet har, som nogen måske ved fra Harry Potter bøgerne, helt særlige regler.

Reglerne kan nærstuderes her: http://www.skoven-i-skolen.dk/content/harry-potter-og-%E2%80%9Dmuggle-quidditch%E2%80%9D

Og eleverne og de voksne går op i spillet med sved og sjæl - fuldstændigt lige som i bøgerne.

Future Innovation Lab

Future Innovation Lab fra UCC har samarbejdet med vores MII-klasse.  Dette via et hold internationale Erasmus-studerende som sammen med vores elever har producere undervisningsmaterialer og andre hjælpemidler, der har fokus på at fremme elevernes interkulturelle forståelse samt bidrage til grammatikundervisningen på engelsk.
MII-klassen er vores modtageklasse for 9-13-årige udlændinge, herunder bl.a. flygtningebørn, som igennem længere eller kortere tid skal bo i Danmark. Fokus i MII-klassen er derfor primært danskundervisning og dansk kultur, men der arbejdes selvfølgelig også med interkulturel forståelse, sprogundervisning i engelsk og naturvidenskabelige og matematiske færdigheder.