Skolestartsinformationsmøde 2. november 17-19

Arrangementet er mest til jer forældre, og I får mulighed for at møde er par af vores børneklasselærere og en fritidshjemleder, skolebestyrelsesrepræsentanter, skoleledelsen samt forældrerepræsentanter fra indskolingen.

I vil få skolen og de to fritidshjem præsenteret, og der bliver også mulighed for en uformel snak samt svar på spørgsmål, I måtte have i forbindelse med jeres barns skolestart.

Vi sørger for computere, så der er mulighed for direkte digital indskrivning på mødet.

Hvis I ikke har pasningsmulighed, skal I selvfølgelig bare tage jeres barn med. Vi sørger for et lege/tegnehjørne.

Velkommen til byen

I uge 46 er skolen omdannet til VNS-Købing: Sin helt egen by med egen møntfod, eget rådhus, eget bageri, beautysalon, sundhedshus, rejsebureau, kulturhus, nøgleringsbar, cafe, politiske partier, og selvfølgelig også egne journalister i eget mediehus.

Susan, vores skoleleder, har fået sit ansigt på møntfoden Stakater, og skolens gange er opkaldt efter diverse lærere og afdelingsledere. Hele ugen holder Mediehuset os alle orienterede - bl.a. igennem lokalavisen. Klik på billedet her over, så kan du læse dagens avis og se flere billeder fra ugens løb. Torsdag aften holder vi åbent hus - og nu kan du også se billeder fra denne. 

Bandet

Vi kan med stolthed præsentere Vesterbro Ny Skoles nye drengeband. De optrådte første gang i forbindelse med skolens åbent hus for skolestartere den 22. oktober med tung basgang på et velklingende Depeche Mode nummer. De imponerende drenge er fra 3. årgang på skolen, og det virker som om, at de allerede har trukket stor opmærksomhed til sig. I hvert tilfælde er basgangen, fra et af numrene de spillede, blevet nynnet flere steder siden, både i skolegården, i personalerummet og på ledelseskontorerne. Vi takker for koncerten og håber på mange flere.