Vesterbro Ny Skoles udviklingsplan 17-18

I skoleåret 2017-18 har vi fokus på særligt tre temaer, nemlig Faglighed, Elevtrivsel og Sammenhængskraft. Alt dette og meget mere kan I læse meget mere om ved at klikke på billedet herover, hvor udviklingsplanen ligger 'under' billedet som pdf-fil.

Alle de tre teamer har til formål at gøre Vesterbro Ny Skole til en skole, hvor alle børn har faglige deltagelsesmuligheder, og alle er i trivsel.

Vil du være brandkadet?

Vi har i øjeblikket 5 elever på brandkadetuddannelse:
Det er et læringsinitiativ for elever i 7. og 8. klasse, der har mod på at udfordre sig selv og lyst til at udforske brandmandsfaget. At blive brandkadet kan være en del af det at blive uddannelsesparat og er designet mest til unge, som ikke har så nemt ved skolen.  Vores elever på uddannelsen er derfor en varieret gruppe i forhold til køn, familiære-, skolefaglige- og etnisk-kulturelle forhold – og de synes, at det er supersjovt.

Vi skal bevæge os!

Idræt og bevægelse skal der til, lige fra man starter i skolen, og til man slutter. I 0.klasse arbejder vi altid med klassefællesskaber, også i idræt. I øjeblikket er der dog også fokus på redskaber, hvordan man klæder om til idræt - og hvad man gør, når man har haft idræt. Der er mange nye ting, der skal læres, når man kun lige er startet i skole. Heldigvis elsker de små at have idræt.