Uno med på Kulturdage

Kulturdagene løb af stablen onsdag d. 21. og torsdag d. 22. maj. Den 21. maj var en kæmpe succes for UNO; det blev til guld i sæbekasseløb  til de små piger (0. – 1. klasse) og guld til de store drenge (2. – 3. klasse), samt en flot 3. plads til de små drenge. De store piger kørte også, men røg desværre ud i semifinalen. Slutteligt lykkedes det for UNO at genvinde prestigen i pædagogernes løb og tage pokalen hjem. Et stort til lykke til alle deltagerne og tak for en fantastisk opbakning til kørerne fra de andre børn og fra forældrene.
Læs mere på www.KKFOUNO.kk.dk

Vejret har været for godt

7.Gs salat har savnet vand her i det dejlige solrige vejr, vi har haft i starten af juni. Den er blevet let bitter. Radisernes er til gengæld kommet til at ligne roer. Heldigvis er krydderurterne i det rullende væksthus med egne fisk velsmagende. 7.G er blevet introduceret til biologiske kredsløb og nye dyrkningsformer, som er velegnede i byer. Så spørg endelig dem til råds, hvis du skal have gang i nyttehaven på altanen.
Flere fotos på elevintra og Væksthuset: http://akvaponiskselskab.dk/rullendevaeksthus/

Vi er klar!

Velkommen tilbage i skole - vi har gjort vores til at være klar til at tage imod alle jer elever. Fra den 4.-6. august var alt skolens pædagogiske personale og hele ledelsen på uddannelse - primært om alle de dejlige ting, den nye skolereform byder på. Den 7.-8. august var vi alle sammen på skolen for at forberede os til at starte skolen op igen. Nu er det jo hverdag - den nye slags, med nye arbejdstider, nyt fag USU = understøttende undervisning, bevægelse i undervisningen og meget mere. Vi glæder os til det hele!